Pages

Tuesday, October 5, 2010

ၾကာဇံသုပ္

Rice Vermicelli Salad (Myanmar Style)

အစ္မတစ္ေယာက္ စားခ်င္တယ္ ဆိုလို႔ လုပ္ေပးခဲ့တဲ့ ၾကာဇံသုပ္ပါ
ၾကာဇံနဲ႔အာလူးကို အဓိကထားျပီး အခ်ိဳသုပ္တဲ့ပံုစံပါ

ဟင္းခါး ပူပူစပ္စပ္ေလးနဲ႔ တဲြေသာက္ရင္ ပိုေကာင္းပါတယ္ ၊ လိုေနတဲ့ အစပ္အရသာ ျပည့္စံုသြားတယ္လို႔ ခံစားရတယ္

ဆီခ်က္ဝါဝါေလးက မပါမျဖစ္ေပါ့ ၊
(Before:)

(After:)


ကြ်န္မအတြက္ေတာ့ အစားအစာ ဆိုတာ ကြ်န္မခ်စ္တဲ့၊ခင္တဲ့သူေတြကို ခ်စ္ခင္ေၾကာင္းျပတဲ့ အမွတ္အသားတစ္ခုပါပဲ
Food is one of the way I show my love to my loved ones.

5 comments:

khin oo may said...

တို႕ကုိလည္းခ်စ္ပါေနာ္။

PAUK said...

မရွိမျဖစ္ နံနံပင္..။

စႏၵကူး said...

အမကိုခ်စ္ေၾကာင္းျပလို႕ လုပ္ေပးတဲ့ၾကာဇံသုပ္ ေဘးကအလစ္သုတ္
၀င္စားသြားတယ္.. ၾကာဇံေၾကာ္၊ ၾကာဇံသုပ္..အားလုံးၾကိဳက္တယ္... း)

ေထာပတ္သီး said...

ေထာလဲစားမယ္ေလ မမကူး
မမေလေၿပ ေထာကိုေတာ့ ေခါက္ဆြဲနဲ့သုတ္ေပးေနာ္

စူးႏြယ္ေလး said...

အခ်ဳိသုပ္ေလးလည္း ေကာင္းတယ္...

Post a Comment