Cucumber salad (different style)
ဒါက ပုစြန္ေျခာက္နဲ႔သုပ္တဲ့ အသုပ္မ်ိဳး မဟုတ္ပါဘူး
သနပ္စံု သုပ္သလို သခြားသီးကို ခ်ဥ္ေအာင္ ဆန္ရွာလကာရည္နဲ႔ႏွပ္ျပီး
ငရုတ္ေလွာ္မႈန္႔ ၊ ႏွမ္းေလွာ္ ၊ ၾကက္သြန္နီဆီခ်က္ ၊ ဆား တို႔နဲ႔ နယ္ထားတာပါ
သနပ္မွာ ႏွမ္းေလွာ္၊ ဆီခ်က္နဲ႔ အခ်ဥ္တည္ထားတဲ့ အသီးအရြက္ကို အဓိကထားတယ္လို႔ ထင္ပါတယ္
သခြားသီးကို ျခစ္ျပီး rice vinegar နဲ႔ ခဏ နယ္ထားရင္ အခ်ဥ္ဝင္ပါတယ္
အခုသံုးထားတာ ဒီပုလင္းပါ း)
(rice vinegar ပုလင္းပံုကို ဒီက ယူပါတယ္)
Sunday, September 27, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
5 comments:
ဆန္းလိုက္တာ။အခုမွၾကားဖူးတယ္။စားသြားတယ္ေနာ္။
ရွလြတ္ ရွလြတ္ စားခ်င္စရာ.... တခါမွမစားဘူးပါ စားခ်င္စရာ သခြားသီးအခ်ဥ္စိမ္တာ ဘယ္လိုစိမ္လဲ မမေလေၿပ ၿပီးဓာတ္ပံုရိုက္တာလည္း တအားေတာ္တာပဲ
ေထာေထာ
good
ရွာလကာရည္နဲ႔ ဘယ္ေလာက္ၾကာၾကာ ထားရမွာလဲ..
ဆီျပန္ဟင္းခ်က္ရင္ အေတာ္ လိုက္ဖက္မယ့္ အသုတ္ေလးပဲ..
..............
လြတ္ျငိမ္းေရ..
လာအားေပးတဲ့အတြက္ေက်းဇူးး..
သခြါးခ်ဥ္တဲ႔ ... စားခ်င္စဖြယ္ေလး ။ ေနာက္အိမ္မွာ လုပ္စားဦးမယ္။ ဟင္းတစ္မ်ိဳးတိုးတာေပါ႔။ ေက်းဇူး။
Post a Comment