Fried Bamboo Shoots (Sour & Spicy)
မွ်စ္ကို ခ်ဥ္ခ်ဥ္ စပ္စပ္ ေမႊးေမႊးေလး ေၾကာ္ထားတာပါ ၊ စားလို႔ေကာင္းတယ္ း)
မွ်စ္ကို ျပဳတ္ ၊ ေရစစ္ျပီး ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔နဲ႔နယ္ပါတယ္
ၾကက္သြန္ျဖဴ ပါးပါးလွီးကို နည္းနည္းညိဳတဲ့အထိ ဆီသတ္
လွီးထားတဲ့ ျငဳပ္သီးစိမ္းထည့္ေမႊ
ျပီးေတာ့ အရသာနယ္ထားတဲ့ မွ်စ္ကိုထည့္ေမႊပါတယ္
မွ်စ္ေလးေတြ နည္းနည္း ေျခာက္လာရင္ ရပါျပီ
စားေတာ့မယ္ဆိုမွ သံပုရာသီးေလး တစ္ျခမ္းေလာက္ ညွစ္လိုက္ပါ
သံပုရာခံြပါးပါးလွီးထားတာ နည္းနည္းျဖဴးျပီး အလွျပင္လို႔လည္း ရပါတယ္
အသားထည့္ေၾကာ္ခ်င္ရင္ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီသတ္ျပီးတဲ့ အခ်ိန္မွာ ထည့္ ၊ ေရနည္းနည္းနဲ႔ က်က္ေအာင္ အရင္လုပ္လိုက္ပါ
အသားက်က္ျပီး ဆီျပန္လာမွ က်န္တဲ့ ျငဳပ္သီးစိမ္းတို႔ ၊ မွ်စ္တို႔ ထည့္တာေပါ့
စားၾကပါဦး း)
Saturday, December 12, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
10 comments:
ဒီေန႕ ေစ်းမသြားရလို႕ စားစရာမ႐ွိ ျဖစ္ေနတာ.. စားခ်င္လိုက္တာ... :)
စားခ်င္လိုက္တာ ... :-)
Hi Thanks for sharing! I m going to try it out soon.
မွ်စ္၀ယ္ထားတာရွိတယ္။ အၾကံရသြားၿပီ။ ေက်းဇူးတင္ပါတယ္။
မွ်စ္ဆို အေသရရ..အရွင္ရရ ၾကိဳက္တယ္..။။
မခ်က္တတ္ဘူး။။
ဒီက ခ်က္နည္းေလးေတြေမးျပီး ေျပာျပအုန္းမယ္..။။
(ၾကာမယ္ေနာ္...ဟီး)
အမွန္ေတာ့ေထာကမွ်စ္မၾကိဳက္ဘူး ဒါေပမယ့္ မမေၾကာ္ထားတာၾကည့္ၿပီး စားၾကည့္ခ်င္တယ္ တကယ္စားၾကည့္ခ်င္တယ္ ေတြ့ရင္ခ်က္ေၾကာ္ေကၽြးေနာ္ :)
မွ်စ္ေၾကာ္ေတြ႕ေတာ့ ငယ္ငယ္က စားဖူးတဲ့ မွ်စ္ရခိုင္ခ်က္ ဆီနည္းနည္း စိမ္းစားငပိ ငရုတ္သီးစပ္စပ္ နဲ႕ စားဖူးတာေတြ မွတ္မိသည္ ။ အခုေတာ့ မစားျဖစ္ေတာ့ ။ ဒီမွ်စ္ေၾကာ္ကေတာ့ ကာလာစံုသည္ ။
သိဂၤါ၊ စုစု၊ ေထာေထာ၊ စားၾကပါ း)
အစ္မ evy ၊ အစ္မရွင္ေလးတို႔ေရာ ခ်က္ျဖစ္ၾကလား မသိဘူး
အစ္မေပါက္ ၾကာမယ္ေနာ္ ဆိုတဲ့အတိုင္းပဲ ဟဲဟဲ
ကိုဒီပ မွ်စ္ရခိုင္ခ်က္ ခ်က္ျပ :P
မွ်စ္လာစားတယ္...ေကာင္းမွေကာင္း..
မွ်စ္ခ်ဥ္အမွ်င္ေသးေသးေလးေတြကို ေၾကာ္စားလည္းေကာင္းတယ္...ခ်ဥ္ၿပီးသားဆိုေတာ႔အစပ္ႀကိဳက္ရင္အစပ္ေလးထည့္လိုက္ရံုပဲ
အိမ္မွာအခုမွ်စ္အဆင္သင့္ရွိတယ္၊လုပ္စားၾကည့္အုန္းမယ္၊
Post a Comment