Pennywort salad :)
ျမင္းခြာရြက္ကို ေမေမသုပ္တဲ့ပံုစံ သုပ္ထားတာ း)
အရြက္ေတြကို ေရစင္ေအာင္ေဆးျပီး ႏုပ္ႏုပ္ေလး လွီးရတယ္
ဝါးလို႔လည္း ပိုအဆင္ေျပျပီး ပိုေမႊးသလိုပဲ
ျမင္းခြာရြက္လွီးျပီးရင္ ၾကက္သြန္နီ ပါးပါးလွီး ေရေဆးထားတာရယ္ ၊ ပုစြန္ေျခာက္ မညက္တညက္ ေထာင္းထားတာရယ္ ၊
ဆား ၊ အခ်ိဳမႈန္႔ နည္းနည္း ၊ သံပုရာရည္နည္းနည္း ၊ ဆီခ်က္ဆီနဲ႔ ေရာျပီး ခပ္ဖြဖြေလး နယ္ပါတယ္
ခုနကမွ ေၾကာ္ထားတဲ့ ၾကက္သြန္နီေၾကာ္ေလး ျဖဴးလိုက္ရင္ သိပ္ေမႊးတာပဲ ၊ အခ်ိဳသုပ္ေလး :P
ဒီပိုစ့္ကို ဒီဇင္ဘာအတြက္ စုထားရင္ ေကာင္းမလား စဥ္းစားေနေသးတာ း)
စားၾကပါဦး
Friday, November 26, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
8 comments:
ျမင္းခြါရြက္ သုပ္ေလးလာစားပါ၏
ပံုေလးေတြက လွ၏ :)
က်မ လင့္ခ္ထားတာ အသစ္မတက္ဘူး
ဘာလို႔လဲ မသိဘူးေနာ္
ႀကိဳ႕္က္တယ္။
nice.my favourite.
ပံုေလးေတြကို သေဘာက်တယ္။ ေတာ္ေတာ္ေကာင္းတယ္ေနာ္။ အသုပ္ေလးလည္းေကာင္းတယ္
ျမင္းခြာရြက္သုပ္ လာစားရင္း လင့္ေလးပါ မသြားတယ္ေနာ္.. :)
လာလည္ပါတယ္ရွင့္။ ျမင္းခြာရြက္သုပ္ ႀကိဳက္တယ္။ စားသြားျပီ။ ရို႕စ္က ဘေလာ့ဂ္ဂါ အသစ္ေလးပါ။ လာလည္ပါဦးေနာ္။ http://redroseofburma.blogspot.com/
ဒီေန႔ ျမင္းခြာရြက္ ဝယ္လာတာ။ မစားတာၾကာေတာ့ သုပ္နည္းေမ့ေနတာနဲ႕ အင္တာနက္မွာရွာရင္း ဒီဘေလာ့ ေရာက္လာတာ.. အမနည္းအတိုင္း သုပ္လိုက္တာ စားေကာင္းတယ္ :)
Post a Comment