Pages

Tuesday, June 16, 2009

ပုန္းရည္ၾကီး

Myanmar Traditional Food made with Bean Paste

ပုန္းရည္ၾကီး သုပ္ရင္ ပုစြန္ေျခာက္ေလး ပါမွ း)

ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ၾကက္သြန္နီ ပါးပါးလွီး
ငရုတ္သီးစိမ္းထည့္
ဆီစိမ္းေလးဆမ္း...

း)

******************************************************************************************
It is a Myanmar traditional dish made with bean paste.
Add garlic, onion, dried shrimp, chili, peanut oil and some salt.

6 comments:

khin oo may said...

ေကာငး္ေလစြ ေကာငး္ေလစြ.။

Anonymous said...

ေလေျပေရ.................
ပုန္းရည္ၾကိးဆိုတာေလ
တခါမွစားဖူးဘူး
ေက်းဇူးေနာ္
၀ယ္စားၾကည့္မယ္

ခင္တဲ့
ျမဴးေလး

JuneOne said...

ဟင့္ သူ႔ဟင္းေတြပဲလာလာသေရက်ေနရတယ္။ပုန္ရည္ၾကီးအရမ္းၾကိဳက္။

Anonymous said...

ေလေျပေရ...........
ဟုတ္စားေကာင္းတယ္သိလား
ဟီးးးးးးးးးလွ်ာျဖားမွာစြဲသြားတယ္ေနာ္ေလေျပ
ေတြ႔ရင္သုပ္ေကြ်းေနာ္...တ့ာတာာာာာာာာာာာာာာ

မိုးေကာင္းသူ said...

အျမင္နဲ႔တင္ စားခ်င္ၿပီ။ လာစားတာေနာက္က်လုိ႔ ရွိေသးလားဟင္။

ခ်စ္ဖူး said...

စားခ်င္စိတ္ ေပါက္သြားပါတယ္ဗ်ာ။ ေက်းဇူးပါ

Post a Comment