Myanmar Traditional Food made with Bean Paste
ပုန္းရည္ၾကီး သုပ္ရင္ ပုစြန္ေျခာက္ေလး ပါမွ း)
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ၾကက္သြန္နီ ပါးပါးလွီး
ငရုတ္သီးစိမ္းထည့္
ဆီစိမ္းေလးဆမ္း...
း)
******************************************************************************************
It is a Myanmar traditional dish made with bean paste.
Add garlic, onion, dried shrimp, chili, peanut oil and some salt.
Tuesday, June 16, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
6 comments:
ေကာငး္ေလစြ ေကာငး္ေလစြ.။
ေလေျပေရ.................
ပုန္းရည္ၾကိးဆိုတာေလ
တခါမွစားဖူးဘူး
ေက်းဇူးေနာ္
၀ယ္စားၾကည့္မယ္
ခင္တဲ့
ျမဴးေလး
ဟင့္ သူ႔ဟင္းေတြပဲလာလာသေရက်ေနရတယ္။ပုန္ရည္ၾကီးအရမ္းၾကိဳက္။
ေလေျပေရ...........
ဟုတ္စားေကာင္းတယ္သိလား
ဟီးးးးးးးးးလွ်ာျဖားမွာစြဲသြားတယ္ေနာ္ေလေျပ
ေတြ႔ရင္သုပ္ေကြ်းေနာ္...တ့ာတာာာာာာာာာာာာာာ
အျမင္နဲ႔တင္ စားခ်င္ၿပီ။ လာစားတာေနာက္က်လုိ႔ ရွိေသးလားဟင္။
စားခ်င္စိတ္ ေပါက္သြားပါတယ္ဗ်ာ။ ေက်းဇူးပါ
Post a Comment